Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bitcoin Koers Voorspeld Te Dalen

Bitcoin Koers Voorspeld Te Dalen

Analist Voorspelt Dalende Bitcoin-waarde

Markus Thielen, analist bij Matrixport, voorspelt dat de prijs van Bitcoin (BTC) kan dalen tot de lage 40.000 zone. De recente stijging van de Bitcoin koers, die momenteel op ongeveer 57.000 staat, is volgens Thielen tijdelijk.

Redenen Voor Beoogde Daling

Thielen's voorspelling is gebaseerd op een aantal factoren, waaronder de gemengde Amerikaanse werkgelegenheidsgegevens die op vrijdag werden vrijgegeven. Deze gegevens toonden aan dat de werkloosheid in de VS in mei is gestegen, terwijl het aantal banen dat is toegevoegd lager was dan verwacht.

Thielen merkt ook op dat de Bitcoin koers in het verleden is gedaald na vergelijkbare economische gebeurtenissen. In 2018 bijvoorbeeld daalde de Bitcoin koers met meer dan 50% na een daling van de Amerikaanse aandelenmarkt.

Gevolgen Van Een Daling

Als de Bitcoin koers daalt tot de lage 40.000 zone, zou dit een aanzienlijke daling zijn ten opzichte van het huidige niveau. Het zou ook de eerste keer zijn sinds januari 2021 dat de Bitcoin koers onder de 40.000 dollar handelt.

Een dergelijke daling zou waarschijnlijk tot onrust leiden onder Bitcoin-beleggers. Het kan ook de bredere cryptocurrency-markt negatief beïnvloeden.


Comments